Könnyű nyári ebéd

A nyári forróságban a tízperces, ásványi anyagokban gazdag, hidegen fogyasztható salátákat értékeljük a legfinomabbnak. Változatosan tálalhatjuk őket.

HOZZÁVALÓK

  • 2 db keményre főzött, cikkekben felvágott tojás
  • 15 dkg főtt cékla
  • 10 dkg főtt spárga
  • 5 dkg morzsolt juhsajt
  • 5 dkg apró kockákra vágott feta
  • 0,5 dl olívaolaj az ízesítéshez
  • bazsalikom és rukkola a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1./ A nyers hozzávalókat megfőzzük, majd összekeverjük.

2./ Az ételt olívával és a zöld fűszerlevelekkel díszítjük.

© 2022 Otthon vidéken | Kóta Melinda | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el