A legjobb egyedényes vacsora

A hússal kiegészített zöldséges egytálételek mindig sikert aratnak a családtagok és a vendégek körében. A fokhagymás ízzel kísért színkavalkád felfrissít.

HOZZÁVALÓK

  • 4 db só, bors, fokhagyma, méz és barbeque szósz keverékében pácolt csirkecomb
  • 2 db felkarikázott sárgarépa
  • 10 dkg zsenge vajbab
  • 1 dl húsleves alaplé
  • só, bors, bazsalikom és kakukkfű

ELKÉSZÍTÉS

1./ A húst egy éjszakára bepácolva a hűtőgépben pihentetjük.

2./ Zsiradékkal kikent tepsibe a megtisztított hozzávalókat beletesszük, és alufóliával lefedve 50 percig 160 fokon pároljuk.

3./ Amikor a hús már puha, fedés nélkül az ételt enyhén megpirítjuk.

4./ A könnyű vacsorát sült édesburgonyával, vagy krumplipürével tálaljuk.

© 2022 Otthon vidéken | Kóta Melinda | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el