A legjobb egyedényes vacsora
A hússal kiegészített zöldséges egytálételek mindig sikert aratnak a családtagok és a vendégek körében. A fokhagymás ízzel kísért színkavalkád felfrissít.
HOZZÁVALÓK
- 4 db só, bors, fokhagyma, méz és barbeque szósz keverékében pácolt csirkecomb
- 2 db felkarikázott sárgarépa
- 10 dkg zsenge vajbab
- 1 dl húsleves alaplé
- só, bors, bazsalikom és kakukkfű
ELKÉSZÍTÉS
1./ A húst egy éjszakára bepácolva a hűtőgépben pihentetjük.
2./ Zsiradékkal kikent tepsibe a megtisztított hozzávalókat beletesszük, és alufóliával lefedve 50 percig 160 fokon pároljuk.
3./ Amikor a hús már puha, fedés nélkül az ételt enyhén megpirítjuk.
4./ A könnyű vacsorát sült édesburgonyával, vagy krumplipürével tálaljuk.